Zwart Metalen Bed 160×200 🔴 14 VERBAZENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zwart Metalen Bed 160×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Zwart Metalen Bed 160x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zwart Metalen Bed 160×200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Zwart Metalen Bed 160×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Zwart Metalen Bed 160x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Zwart Metalen Bed 160×200 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en de kosten start op 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. Het machine dient naast de het bedden te worden neergezet plus kan via één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bestaan het accu’s geen standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de twee favoriete matrassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen een dikte van 25 cm. Het O2 kent ’n medium naar stevig eigenschap, hetgeen goed aansluit voor zijde en ook rugslapers.

De hybride blijkt net een beetje steviger. Het grootste verschil tussenin de een tweetal bedden schijnt dat bij het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten de tarieven vanuit €899 tot €2.039. Gelijkend op je mag zien, lopen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Zwart Metalen Bed 160×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterk aspecten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je veel zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast voor om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke lucht kan bezitten?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene erg normaal. Het stank staat onbedreigend en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe luchten, verdwijnt die lucht. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op het te rusten. Derhalve maak je jij geen zorgen aangaande deze lucht uit je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Zwart Metalen Bed 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️