Zwart Metalen Bed 140 X 200 ᐅ 14 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zwart Metalen Bed 140 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zwart Metalen Bed 140 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zwart Metalen Bed 140 X 200: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Zwart Metalen Bed 140 X 200

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Zwart Metalen Bed 140 X 200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Zwart Metalen Bed 140 X 200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar is om de dekentje te wassen, blijkt de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en de kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit de bedje worden beheerd. Het machine dient vlakbij de bedden te zijn neergezet en ook mogen met één afstandbediening zijn aangepast. Van dit zijn het accu’s geen standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. We concentreren in op de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld naar stevig aard, wat prima geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

Het gemengde is precies een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin het 2 bedden is dat bij de gemengde één pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot 2039 euro. Zoals jij kan zien, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zwart Metalen Bed 140 X 200

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique sterk aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een erg vochtig klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense stank kan bezitten?

Ja, indien je nieuwe Emma-bed een lucht heeft, staat het feit dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat ongevaarlijk en als je de matras twee en zeventig uren laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby op het toestaan dutten. Daarom maak u geen zorgen betreffende deze lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Zwart Metalen Bed 140 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️