Zomer Dekbed 240×220 ✔️ 3 OPVALLENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zomer Dekbed 240×220:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Zomer Dekbed 240x220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Zomer Dekbed 240×220: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Zomer Dekbed 240×220

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Zomer Dekbed 240x220

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Zomer Dekbed 240×220 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te wassen, is het dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kan de warmte van het bedje zijn geregeld. De apparaat moet naast het bedden te wezen geplaatst plus mag met 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse materassen. We zoomen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent een middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed past bij zij en ook rugslapers.

De gemengde is net een beetje steviger. De grote afwijking tussenin de 2 materassen is dat op de gemengde ’n pocketvering laagje blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 en tevens het grote maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas starten de kosten van 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, lopen het kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zomer Dekbed 240×220

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook vulling en interne veren elk eigen krachtige aspecten. Foam werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen matras een sterke lucht kun hebben?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene erg gewoon. Die stank is onbedreigend en wanneer jij hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat luchten, vervaagt die stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op toelaten dutten. Daarom maak je u geen enkele bekommeringen aangaande het stank van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Zomer Dekbed 240×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️