Zip Verlichting ➡️ 11 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zip Verlichting:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zip Verlichting

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Zip Verlichting: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Zip Verlichting

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Zip Verlichting

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Zip Verlichting Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is de dekentje te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit de bedje worden gereguleerd. De apparaat dient naast de de slaapplek om te worden opgesteld en ook kan door middel van één afstandbediening wezen aangepast. Van dit bevinden het batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse bedden. We concentreren in op het twee populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad van 25. De O2 heeft een middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima aansluit bij kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussendoor de 2 matrassen schijnt het feit dat aan de gemengde ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste maat van de Emma O2 bed kost €439 en tevens de grote afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 euro tot 2039 euro. Zoals je kan aanschouwen, gaan de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zip Verlichting

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast te een wat knusser gevoel van wolken en dus als softer (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen matras een sterke geur mag ervaren?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-bed een stank heeft, is het feit dat zeer gewoon. Die stank staat onschadelijk en indien u het bed tweeënzeventig uur laat ventileren, verdampt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op laten dutten. Derhalve maak je u geen enkele zorgen over de lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Zip Verlichting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️