Zijden Dekbed ➡️ 7 ONTHULLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zijden Dekbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zijden Dekbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zijden Dekbed: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Zijden Dekbed

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Zijden Dekbed

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Zijden Dekbed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is het dekentje te erg gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus het prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kunnen het warmtegraad vanuit het bed worden beheerd. Het toestel moet naast de de slaapplek te worden geplaatst en kan via één afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s geen standaard inbegrepen. De prijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in op het 2 populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is bij zij en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt net iets harder. De belangrijkste verschil tussenin de 2 materassen is het feit dat bij het hybrid één pocketveringssysteem niveau is toegepast.
De kleinste afmeting vanaf de Emma O2 bed kost 439 en tevens de grote formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het prijzen van 899 tot €2.039. Zoals u kan aanschouwen, gaan de tarieven sterk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Zijden Dekbed

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij personen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk als ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast om te een wat warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-bed een stank heeft, is het feit dat heel gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en indien u het bed tweeënzeventig uur laat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op toelaten dutten. Derhalve maakt u geen enkele zorgen aangaande het stank afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Zijden Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️