Www Beterbed Matrassen Nl ᐅ 8 SCHOKKENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Www Beterbed Matrassen Nl:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Www Beterbed Matrassen Nl

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Www Beterbed Matrassen Nl: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Www Beterbed Matrassen Nl

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Www Beterbed Matrassen Nl

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Www Beterbed Matrassen Nl Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de deken om te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de prijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit de bed worden gereguleerd. De toestel hoort naast de slaapplek te wezen geplaatst plus kan door middel van één afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. De kosten van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. Wij zoomen in op de twee meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben een diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één middelmatig tot stevig eigenschap, dat goed aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybride is juist iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor de twee materassen schijnt het aan het hybride één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van het Emma O2 bed kostprijs 439 en het grootste formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het tarieven van €899 t/m 2.039 euro. Zoals jij kunt bekijken, lopen de tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Www Beterbed Matrassen Nl

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje warmer wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een intense lucht mag hebben?

Klopt, wanneer je recente Emma-bed een lucht bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op het toelaten rusten. Derhalve maak je geen zorgen aangaande deze stank uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Www Beterbed Matrassen Nl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️