Woonboulevard Hilversum 🔴 10 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Woonboulevard Hilversum:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Woonboulevard Hilversum

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Woonboulevard Hilversum: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Woonboulevard Hilversum

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Woonboulevard Hilversum

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Woonboulevard Hilversum Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te reinigen, is het dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag de warmte vanaf het bedden zijn beheerd. De apparaat dient naast de bed te wezen opgesteld plus mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bestaan het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende matrassen. We zoomen in de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een diktegraad van 25. De O2 kent één gemiddeld tot vast aard, hetgeen goed past voor kant en tevens achterkant slapers.

De hybride schijnt juist iets steviger. Het grote onderscheid tussen het 2 bedden is het op de hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De minste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf €899 t/m 2039 euro. Net als je kunt bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Woonboulevard Hilversum

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last heeft door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterk kanten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg dampig milieu woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn eigen bed een krachtige stank kan bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is datgene heel normaal. Het geur is onschadelijk en als je hetzij bed twee en zeventig uren laat doorluchten, verdampt die stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op het te dutten. Derhalve maakt jij geen enkele zorgen aangaande de geur afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Woonboulevard Hilversum

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️