Wereld Slaapdag 🔴 8 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wereld Slaapdag:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wereld Slaapdag

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Wereld Slaapdag: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Wereld Slaapdag

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Wereld Slaapdag

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Wereld Slaapdag Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn te het dekentje om te wassen, is de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de prijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen het temperatuur vanaf het bedden wezen geregeld. De apparaat moet naast de het bedden te worden geplaatst en mogen via 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. De kosten vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We focussen in de 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 bezit één middelmatig naar stevig aard, dat goed past bij kant en ook rugslapers.

De hybrid schijnt juist enigszins harder. De grootste onderscheid tussenin de twee materassen is het op het gemengde een pocketveer laagje schijnt geïntegreerd.
De minste maat van de Het Emma O2 matras kost €439 en ook de grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 tot €2.039. Net als je kan zien, gaan het kosten krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wereld Slaapdag

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen sterk punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel transpireert of in een heel nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om om een beetje knusser wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht mag bezitten?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt dat zeer gewoon. De lucht is onschadelijk en indien jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe luchten, verdampt die stank. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op het te rusten. Derhalve maak jij niet bezorgdheden betreffende het lucht uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Wereld Slaapdag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️