Welke Maat Is Kingsize Bed ➡️ 6 ONTHULLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welke Maat Is Kingsize Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Welke Maat Is Kingsize Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welke Maat Is Kingsize Bed: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Welke Maat Is Kingsize Bed

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Welke Maat Is Kingsize Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Welke Maat Is Kingsize Bed Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn te het dekentje te wassen, is de dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en ook het prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool mag het warmte vanaf het bedden worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de bed om te wezen opgesteld plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs van de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. We zoomen in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen hebben een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig aard, wat uitstekend aansluit voor zij en rugslapers.

Het gemengde blijkt net enigszins steviger. Het grote afwijking tussenin de twee bedden is het aan het hybrid ’n pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grote afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de kosten van 899 euro t/m €2.039. Net als u kan zien, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welke Maat Is Kingsize Bed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Foam opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat extra support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn bed een intense stank kun ervaren?

Ja, indien jouw verse Emma-matras een lucht heeft, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur is ongevaarlijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, verdwijnt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de laten dutten. Dus maak je geen bekommeringen betreffende het geur van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Welke Maat Is Kingsize Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️