Welk Matras ✔️ 15 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welk Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Welk Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Welk Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Welk Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Welk Matras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Welk Matras Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn om de deken te reinigen, blijkt het deken te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het prijs vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen het temperatuur van de bedje worden gereguleerd. De apparaat dient vlakbij de slaapplek om te worden opgesteld plus kan met één afstandbediening zijn aangepast. Daarvan bevinden de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We focussen in het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen één dikte vanaf 25. De O2 heeft ’n medium tot ferm eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde is precies enigszins harder. De grootste onderscheid tussendoor het 2 materassen schijnt het feit dat op de hybrid een pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinste formaat vanaf het Emma O2 materas kost 439 euro en het grootst maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras starten het kosten vanaf 899 euro tot €2.039. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welk Matras

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat extra steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je heel veel transpireert of in een zeer dampig weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kun hebben?

Klopt, indien uw recente Emma-matras een geur bezit, staat het feit dat erg gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en als je hetzij matras twee en zeventig uren toelaat doorluchten, vervaagt deze lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op het te slapen. Derhalve maak je je geen zorgen aangaande het lucht uit uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Welk Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️