Welk Bed Moet Ik Kopen 🔥 4 ONVOORSTELBARE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welk Bed Moet Ik Kopen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Welk Bed Moet Ik Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welk Bed Moet Ik Kopen: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Welk Bed Moet Ik Kopen

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Welk Bed Moet Ik Kopen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Welk Bed Moet Ik Kopen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, blijkt de deken te zwaar voor huiselijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kosten start op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad vanaf de bed worden geregeld. Het apparaat dient naast het bed te zijn neergezet en kan met een afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kosten van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten één dikte van 25. De O2 bezit één middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima past voor zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist iets harder. Het grote onderscheid tussendoor de 2 materassen blijkt het op het gemengde ’n pocketvering niveau blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf het Emma O2 materas kostprijs 439 en het grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het tarieven van 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals u mag bekijken, bewegen de kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welk Bed Moet Ik Kopen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterk aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat milieu woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn matras een intense geur kun bezitten?

Klopt, indien uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is het feit dat zeer gewoon. De geur is ongevaarlijk en wanneer jij hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby op de toelaten dutten. Dus maak je u geen enkele bekommeringen over deze stank uit je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Welk Bed Moet Ik Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️