Waterdichte Matrasbeschermer 90×200 ☑️ 3 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waterdichte Matrasbeschermer 90×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Waterdichte Matrasbeschermer 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Waterdichte Matrasbeschermer 90×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Waterdichte Matrasbeschermer 90×200

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Waterdichte Matrasbeschermer 90x200

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Waterdichte Matrasbeschermer 90×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kosten begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag het warmte vanaf het bedden worden gereguleerd. Het toestel hoort naast de bed om te wezen opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse matrassen. We concentreren in het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang van 25. De O2 bezit een middelmatig tot vast karakter, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybrid blijkt juist iets steviger. Het grootste verschil tussendoor het een tweetal matrassen blijkt het feit dat bij het gemengde één pocketveer niveau is toegepast.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en ook het grootste afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij kan aanschouwen, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waterdichte Matrasbeschermer 90×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans als een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterke aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel nat klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kan hebben?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een lucht ervaart, is dat erg gewoon. Die geur ligt ongevaarlijk en indien u de bed tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op het te slapen. Derhalve maakt jij geen enkele zorgen over het geur van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Waterdichte Matrasbeschermer 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️