Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200 ☑️ 10 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk is om de deken om te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en het kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan de warmtegraad van de bed zijn gereguleerd. Het machine dient naast het bed te wezen geplaatst en ook kan met 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse materassen. We focussen in het een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen één omvang van 25 cm. De O2 bezit een middelmatig tot ferm karakter, hetgeen goed geschikt is voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist iets harder. De grootste verschil tussendoor de twee matrassen is het bij de hybrid een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting vanaf de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en het grootste formaat 1069 euro. de Emma Hybrid matras vangen aan het tarieven vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals u kunt aanschouwen, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterke punten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een sterke lucht kan ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-matras een lucht bezit, ligt het feit dat zeer gewoon. De stank is onbedreigend en als u het slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt deze lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby op toestaan slapen. Daarom maak je je geen enkele bezorgdheden over deze lucht van uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Waterdichte Matrasbeschermer 90 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️