Waterbed Ligt Niet Lekker 🔥 10 BEWEZEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waterbed Ligt Niet Lekker:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Waterbed Ligt Niet Lekker

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Waterbed Ligt Niet Lekker: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Waterbed Ligt Niet Lekker

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Waterbed Ligt Niet Lekker

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Waterbed Ligt Niet Lekker Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de deken om te reinigen, is het dekentje te zwaar voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus het prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan de warmte vanuit het bedden wezen beheerd. Het toestel hoort naast de slaapplek om te wezen neergezet en mogen met 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse materassen. Wij zoomen in de een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelmatig tot stevig karakter, dat goed aansluit bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde schijnt net enigszins harder. Het grootste verschil tussendoor het twee materassen blijkt het bij het gemengde één pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 materas kost 439 en tevens het grote formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanaf €899 t/m 2.039 euro. Zoals je kan aanschouwen, gaan het tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waterbed Ligt Niet Lekker

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterk punten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een erg vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast te een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) is aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn bed een krachtige stank mag bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat het feit dat heel gewoon. Het lucht staat onschadelijk en als u de matras tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdampt deze stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby op de toelaten rusten. Derhalve maak jij geen bezorgdheden betreffende de stank uit uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Waterbed Ligt Niet Lekker

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️