Wat Voor Matras Heb Ik Nodig ☑️ 9 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Voor Matras Heb Ik Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wat Voor Matras Heb Ik Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Wat Voor Matras Heb Ik Nodig: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Wat Voor Matras Heb Ik Nodig

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Wat Voor Matras Heb Ik Nodig

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Wat Voor Matras Heb Ik Nodig Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt het dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kunnen de warmte vanaf het bedden zijn geregeld. De apparaat hoort naast het bed te wezen geplaatst en mogen via een afstandbediening worden aangepast. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. De prijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. We focussen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit een medium tot ferm eigenschap, dat goed geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt juist een beetje harder. De grote verschil tussendoor de een tweetal matrassen is het aan het gemengde ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De minste maat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en ook de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven van €899 t/m €2.039. Net als jij kan zien, bewegen de kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Voor Matras Heb Ik Nodig

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal als een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn bed een sterke stank kun hebben?

Klopt, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene heel normaal. De stank staat ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend om baby op de om slapen. Derhalve maak je niet bekommeringen over deze geur uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Wat Voor Matras Heb Ik Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️