Wat Is Queensize Bed ✔️ 13 VERBAZENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Queensize Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wat Is Queensize Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wat Is Queensize Bed: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Wat Is Queensize Bed

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Wat Is Queensize Bed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Wat Is Queensize Bed Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te reinigen, is de dekbed te erg zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap mag het warmtegraad vanuit het bed zijn geregeld. De toestel dient naast het bedden te worden neergezet en kan met 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet standaard bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We concentreren in het een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit een gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen uitstekend past bij zij en ook rugslapers.

De hybrid schijnt juist enigszins harder. Het grootste onderscheid tussendoor de een tweetal matrassen schijnt het feit dat op het gemengde ’n pocketvering laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinere formaat van het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Zoals je kan zien, gaan het kosten krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Queensize Bed

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen sterke punten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je veel transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, indien je nieuwe Emma-bed een lucht bezit, ligt dat heel gewoon. Het geur ligt onschadelijk en indien u het bed 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt die lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op toelaten slapen. Derhalve maakt je niet zorgen over deze stank afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wat Is Queensize Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️