Wat Is Een Queen Size Bed 🔥 14 BEWEZEN HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Een Queen Size Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wat Is Een Queen Size Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Wat Is Een Queen Size Bed: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Wat Is Een Queen Size Bed

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Wat Is Een Queen Size Bed

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Wat Is Een Queen Size Bed Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het mogelijk is te het deken om te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap mag het temperatuur vanaf de bedje worden beheerd. Het toestel hoort naast de de bed te zijn geplaatst plus mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De prijs van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben ’n diktegraad vanaf 25. De O2 bezit een middelmatig naar ferm karakter, dat uitstekend past bij zij en tevens rugslapers.

Het hybride schijnt precies enigszins steviger. De grote verschil tussenin de een tweetal bedden schijnt dat bij de hybride een pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grote afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op jij kan zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Een Queen Size Bed

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een heel nat weer leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven laag is aangepast om voor een wat warmer gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht kan hebben?

Ja, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en wanneer je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat luchten, verdwijnt deze stank. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby’s op het toelaten rusten. Daarom maakt je geen enkele bekommeringen betreffende de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wat Is Een Queen Size Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️