Wat Is Een Goede Boxspring ✔️ 14 SNELLE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Een Goede Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wat Is Een Goede Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Wat Is Een Goede Boxspring: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Wat Is Een Goede Boxspring

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Wat Is Een Goede Boxspring

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Wat Is Een Goede Boxspring Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de deken te wassen, blijkt het deken te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen het temperatuur vanuit de bed zijn beheerd. De toestel moet naast het slaapplek om te wezen geplaatst en ook mogen via 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende materassen. We focussen in de twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot ferm karakter, hetgeen uitstekend past bij kant en tevens rugslapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. De grote onderscheid tussendoor de twee matrassen is het aan het gemengde een pocketvering laagje is toegepast.
De kleinere maat van de Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook het grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven vanuit €899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Een Goede Boxspring

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn heeft door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel nat weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn bed een sterke lucht mag ervaren?

Klopt, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat dat erg normaal. Die geur ligt onschadelijk en als jij hetzij matras 72 uur laat toe luchten, verdampt dat stank. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het om slapen. Daarom maakt jij geen bekommeringen over deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Wat Is Een Goede Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️