Wat Is Een Frans Bed 🔥 8 VERBIJSTERENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Een Frans Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Wat Is Een Frans Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wat Is Een Frans Bed: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Wat Is Een Frans Bed

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Wat Is Een Frans Bed

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Wat Is Een Frans Bed Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn te de dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen het temperatuur vanuit de bed wezen gereguleerd. Het machine dient naast het bed om te zijn opgesteld en mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. We focussen in op het 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één medium tot stevig eigenschap, wat prima aansluit voor zij en rugslapers.

De gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grootste verschil tussen de 2 materassen is het aan het hybride ’n pocketveer laagje schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootste maat €1.069. de Emma Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij kan zien, gaan het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Een Frans Bed

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net als alle stoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen krachtige kanten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel nat klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense stank kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat erg gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en als je de matras twee en zeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel zuigelingen op het laten slapen. Dus maak je jij niet bezorgdheden aangaande deze lucht van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wat Is Een Frans Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️