Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen ➡️ 10 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar schijnt te zijn te het dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan de warmte vanaf de bedje worden gereguleerd. De apparaat hoort naast het bed te wezen geplaatst en ook mogen door middel van één afstandbediening worden aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse matrassen. Wij concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, hetgeen goed geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grootste afwijking tussen de een tweetal bedden blijkt het feit dat aan de hybrid één pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grote maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen de kosten vanuit 899 euro tot €2.039. Gelijkend op u mag aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog vaster dan de Original) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een intense lucht kun hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-matras een geur bezit, is dat heel normaal. De lucht ligt ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uren laat luchten, verdampt die lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby’s op om slapen. Dus maak je jij geen zorgen betreffende het lucht afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Wat Is Beter Op Je Linker Of Rechterzij Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️