Wanneer Naar 1 Slaapje ᐅ 9 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wanneer Naar 1 Slaapje:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Wanneer Naar 1 Slaapje

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wanneer Naar 1 Slaapje: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Wanneer Naar 1 Slaapje

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Wanneer Naar 1 Slaapje

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Wanneer Naar 1 Slaapje Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje te wassen, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag de warmte vanuit de bedden zijn geregeld. De apparaat hoort naast het slaapplek te wezen opgesteld en kan met één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bevinden de accu’s niet standaard ingesloten. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende matrassen. We zoomen in op de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben een diktegraad vanaf 25. De O2 kent ’n medium tot vast eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins steviger. Het grote verschil tussen het twee bedden is dat aan de hybrid een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en de grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten het tarieven vanuit 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wanneer Naar 1 Slaapje

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net zoals ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique krachtige aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn matras een krachtige geur mag bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt dat erg normaal. De stank ligt onschadelijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, verdampt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel baby op het te dutten. Daarom maak je je niet zorgen aangaande de geur uit je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wanneer Naar 1 Slaapje

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️