Waarom Keurt Klarna Niet Goed 🔴 10 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waarom Keurt Klarna Niet Goed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Waarom Keurt Klarna Niet Goed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Waarom Keurt Klarna Niet Goed: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Waarom Keurt Klarna Niet Goed

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Waarom Keurt Klarna Niet Goed

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Waarom Keurt Klarna Niet Goed Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te reinigen, is het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag de temperatuur vanuit de bedje worden geregeld. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te worden geplaatst en mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent ’n medium naar stevig aard, wat prima past voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride is net een beetje harder. Het grote afwijking tussen de twee matrassen is het feit dat aan de hybrid een pocketvering niveau is geïntegreerd.
De kleinste maat van de Emma O2 materas bedraagt 439 en tevens de grote afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen het kosten van €899 tot en met 2039 euro. Net als jij kan zien, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waarom Keurt Klarna Niet Goed

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank mag hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt dat heel normaal. De lucht is onbedreigend en als je de matras twee en zeventig uren laat ventileren, verdwijnt die geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend om zuigelingen op het te dutten. Derhalve maak je niet bezorgdheden betreffende het geur afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Waarom Keurt Klarna Niet Goed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️