Vt Wonen Lekker Leven ☑️ 4 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vt Wonen Lekker Leven:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Vt Wonen Lekker Leven

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Vt Wonen Lekker Leven: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Vt Wonen Lekker Leven

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Vt Wonen Lekker Leven

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Vt Wonen Lekker Leven Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar is om het deken om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het prijs start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kunnen het warmtegraad van het bedden worden geregeld. De toestel dient naast het bed om te zijn neergezet en ook mogen via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bevinden de batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende materassen. Wij zoomen in het 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 kent een medium naar vast karakter, hetgeen prima past bij zijde en ook rugslapers.

De hybrid blijkt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussen de een tweetal materassen is dat op het hybride ’n pocketvering laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste maat van de Het Emma merk O2 bed kost €439 en het grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten het tarieven van 899 euro t/m 2.039 euro. Net als u kunt bekijken, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vt Wonen Lekker Leven

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk sterke kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn eigen matras een krachtige stank kan bezitten?

Ja, als uw verse Emma-matras een lucht bezit, is datgene heel gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en als je hetzij matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdwijnt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel baby’s op de te rusten. Dus maakt u niet bezorgdheden betreffende het geur afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Vt Wonen Lekker Leven

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️