Vt Wonen Bedden 🔥 4 VERBORGEN TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vt Wonen Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Vt Wonen Bedden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vt Wonen Bedden: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Vt Wonen Bedden

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Vt Wonen Bedden

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Vt Wonen Bedden Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is te de dekbed om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaarwegend voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en het kostprijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument mag de warmte vanuit het bedje wezen gereguleerd. De toestel moet naast de bed om te zijn geplaatst en mogen via een afstandsbediening wezen bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende bedden. We focussen in op de 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft ’n middelmatig naar vast eigenschap, hetgeen prima aansluit voor zij en rugzijde slapers.

De hybride is juist enigszins steviger. Het grootste afwijking tussenin de 2 materassen blijkt dat bij het hybrid één pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook de grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten vanuit 899 euro tot €2.039. Zoals je kunt bekijken, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vt Wonen Bedden

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Net zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een erg dampig klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur kun bezitten?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat datgene heel normaal. Het geur staat onschadelijk en als jij hetzij matras 72 uurtjes laat toe luchten, verdwijnt die stank. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend om baby op de te rusten. Derhalve maak je niet zorgen betreffende het lucht uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Vt Wonen Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️