Vt Weer Verliefd Op Je Huis ☑️ 4 OPVALLENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vt Weer Verliefd Op Je Huis:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Vt Weer Verliefd Op Je Huis

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Vt Weer Verliefd Op Je Huis: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Vt Weer Verliefd Op Je Huis

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Vt Weer Verliefd Op Je Huis

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Vt Weer Verliefd Op Je Huis Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de deken om te wassen, is de dekbed te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag het temperatuur vanaf het bedje worden gereguleerd. De machine hoort naast de de slaapplek te zijn geplaatst plus mag door middel van één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan zijn het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. De kosten van het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. We zoomen in op het twee populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen goed past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin de twee bedden blijkt dat aan de hybride een pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinere formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van 899 tot 2.039 euro. Net als jij kan aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vt Weer Verliefd Op Je Huis

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Net zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat milieu woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een intense geur kun bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat erg gebruikelijk. Het lucht is onschadelijk en als jij hetzij bed twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt deze stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend om zuigelingen op de om rusten. Daarom maak je geen bekommeringen betreffende de geur afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Vt Weer Verliefd Op Je Huis

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️