Verzwaringsdeken Kopen ☑️ 13 VERRASSENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwaringsdeken Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Verzwaringsdeken Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwaringsdeken Kopen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Verzwaringsdeken Kopen

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Verzwaringsdeken Kopen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Verzwaringsdeken Kopen Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed te wassen, is de dekbed te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bed worden gereguleerd. Het toestel hoort naast de slaapplek om te wezen opgesteld en mag door middel van één afstandbediening zijn versteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende materassen. We concentreren in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n medium naar vast aard, hetgeen uitstekend past bij kant en rugslapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grootste verschil tussen de twee materassen is het feit dat op het gemengde ’n pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinere formaat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het prijzen van 899 tot en met €2.039. Net als je kan bekijken, lopen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwaringsdeken Kopen

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans als een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder unique krachtige punten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun hebben?

Klopt, als uw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene heel gebruikelijk. Het stank staat onbedreigend en wanneer jij de matras twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt die stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het toestaan rusten. Dus maak je geen enkele zorgen aangaande deze stank afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Verzwaringsdeken Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️