Verzwaringsdeken Gewicht ➡️ 3 VERRASSENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwaringsdeken Gewicht:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Verzwaringsdeken Gewicht

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwaringsdeken Gewicht: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Verzwaringsdeken Gewicht

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Verzwaringsdeken Gewicht

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Verzwaringsdeken Gewicht Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is de dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kunnen het temperatuur vanaf het bed wezen gereguleerd. De apparaat dient naast de de bed om te zijn geplaatst en ook kan met 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende bedden. Wij concentreren in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 kent een gemiddeld tot stevig eigenschap, hetgeen prima geschikt is bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. Het grote verschil tussenin de twee bedden blijkt het bij het hybride één pocketvering laagje is toegepast.
De minste afmeting van het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en tevens de grote afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals je kan zien, lopen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwaringsdeken Gewicht

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukpunten (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk krachtige punten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast voor te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense stank kan hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, staat datgene zeer normaal. De geur staat ongevaarlijk en indien je hetzij matras 72 uur laat toe ventileren, vervaagt deze stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op het te rusten. Derhalve maak u geen enkele zorgen over deze geur uit uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verzwaringsdeken Gewicht

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️