Verzwaringsdeken 240×220 ᐅ 5 BEWEZEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwaringsdeken 240×220:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Verzwaringsdeken 240x220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwaringsdeken 240×220: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Verzwaringsdeken 240×220

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Verzwaringsdeken 240x220

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Verzwaringsdeken 240×220 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekentje te reinigen, blijkt de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool mag het warmte van de bed worden gereguleerd. Het apparaat moet naast de bedden te wezen neergezet en ook kan door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n middelmatig naar stevig aard, hetgeen goed aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

De hybrid is precies een beetje steviger. Het grootste verschil tussen het 2 materassen is het feit dat bij het hybrid ’n pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De kleinste maat van de Emma O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan het prijzen van €899 tot 2.039 euro. Net als je kunt bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwaringsdeken 240×220

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterke punten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om te een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter toch harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke lucht kan ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene zeer gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en indien je het slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdampt dat geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op om dutten. Daarom maak je geen enkele zorgen over deze geur van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verzwaringsdeken 240×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️