Verstelbaar Matras ☑️ 15 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verstelbaar Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Verstelbaar Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Verstelbaar Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Verstelbaar Matras

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Verstelbaar Matras

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Verstelbaar Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat moet naast de de slaapplek om te zijn neergezet plus mag door middel van een afstandsbediening wezen bijgesteld. Hiervan bevinden het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij zoomen in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelmatig naar vast aard, hetgeen goed geschikt is voor zij en ook rugslapers.

De hybride blijkt net iets steviger. Het grootste afwijking tussendoor de 2 materassen blijkt het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het kleinere formaat van de Het Emma O2 materas kost 439 euro en het grote formaat 1069 euro. de Emma Hybrid materas starten het kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt zien, lopen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verstelbaar Matras

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel dampig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Ja, als je verse Emma-matras een lucht heeft, staat dat erg gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en indien je het bed 72 uurtjes laat luchten, verdwijnt dat lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby’s op de toestaan rusten. Dus maak u geen zorgen over de stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verstelbaar Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️