Vermoeid Wakker Worden ☑️ 8 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vermoeid Wakker Worden:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Vermoeid Wakker Worden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vermoeid Wakker Worden: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Vermoeid Wakker Worden

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Vermoeid Wakker Worden

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Vermoeid Wakker Worden Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar is om de dekentje te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en het kosten vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het toestel dient naast de de bed te zijn opgesteld plus kan via een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij focussen in de 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen één dikte vanaf 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig naar vast eigenschap, dat goed aansluit bij kant en achterkant slapers.

Het hybrid is precies iets steviger. Het grote verschil tussen het een tweetal bedden schijnt dat aan het hybrid een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
Het kleinste maat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en ook het grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven van €899 tot 2.039 euro. Net als u kan bekijken, gaan het prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vermoeid Wakker Worden

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (meestal als een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterk kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet of in een heel nat klimaat leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een intense geur mag bezitten?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat datgene heel gewoon. De geur ligt onschadelijk en indien u de slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby’s op de te rusten. Dus maak u geen enkele bezorgdheden betreffende deze geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Vermoeid Wakker Worden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️