Uur Slaap Nodig 🔴 6 BEWEZEN TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Uur Slaap Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Uur Slaap Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Uur Slaap Nodig: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Uur Slaap Nodig

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Uur Slaap Nodig

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Uur Slaap Nodig Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar is te de dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs begint op 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad van de bed zijn beheerd. Het machine hoort naast de slaapplek te wezen neergezet en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet standaard ingesloten. De kostprijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse matrassen. We zoomen in de twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één medium tot vast eigenschap, hetgeen goed geschikt is bij zij en ook rugslapers.

Het hybrid schijnt juist een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussen de een tweetal matrassen blijkt het op de gemengde één pocketveer laag is toegevoegd.
Het minste maat van de Het Emma O2 matras kost 439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Net als je kunt zien, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Uur Slaap Nodig

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor voor een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kun hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-matras een geur heeft, ligt het feit dat heel gewoon. Die lucht staat onbedreigend en als je hetzij matras 72 uur toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby op het laten dutten. Daarom maakt je geen zorgen aangaande deze stank van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Uur Slaap Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️