Uren Slaap Nodig Per Leeftijd ᐅ 9 BEWEZEN HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Uren Slaap Nodig Per Leeftijd:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Uren Slaap Nodig Per Leeftijd

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Uren Slaap Nodig Per Leeftijd: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Uren Slaap Nodig Per Leeftijd

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Uren Slaap Nodig Per Leeftijd

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Uren Slaap Nodig Per Leeftijd Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is om het dekbed te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee maten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kan de warmtegraad vanuit de bedje worden gereguleerd. De toestel moet naast de het bed om te zijn neergezet plus kan met één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse materassen. Wij zoomen in op het 2 meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed aansluit voor kant en rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen de 2 bedden schijnt het feit dat aan de hybride één pocketveringssysteem laagje is toegepast.
De minste afmeting vanaf de Emma O2 matras kost 439 euro en ook de grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf 899 t/m €2.039. Net als je kan zien, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Uren Slaap Nodig Per Leeftijd

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal als een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een sterke geur mag ervaren?

Klopt, als jouw recente Emma-bed een stank bezit, staat datgene erg gewoon. Die geur ligt onbedreigend en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uren laat luchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op het te rusten. Dus maak u niet bekommeringen over deze lucht uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Uren Slaap Nodig Per Leeftijd

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️