Twitter Emma Matras 🔥 12 OPVALLENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Twitter Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Twitter Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Twitter Emma Matras: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Twitter Emma Matras

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Twitter Emma Matras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Twitter Emma Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn om de dekbed te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de kostprijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen het warmte vanuit de bedje worden beheerd. Het apparaat hoort naast de de bedden om te wezen geplaatst en ook mag met 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan zijn het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten een diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit ’n medium naar vast eigenschap, hetgeen goed geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybride blijkt net enigszins steviger. Het grote verschil tussen de 2 materassen blijkt dat bij het hybrid één pocketveer laag is toegepast.
Het minste maat vanaf het Emma O2 bed kost €439 en ook het grote formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan zien, lopen het kosten krachtig uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Twitter Emma Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Net als elk materialen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterke punten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag is aangepast voor te een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn bed een intense lucht kun hebben?

Ja, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat erg normaal. Het stank is onschadelijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om baby’s op toestaan dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Twitter Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️