Twijfelaar Kinderbed ᐅ 15 SNELLE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Twijfelaar Kinderbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Twijfelaar Kinderbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Twijfelaar Kinderbed: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Twijfelaar Kinderbed

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Twijfelaar Kinderbed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Twijfelaar Kinderbed Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te wassen, is de deken te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kunnen de temperatuur vanuit de bedden wezen geregeld. De toestel moet naast het slaapplek te wezen opgesteld en ook mag met 1 afstandbediening worden versteld. Van dit zijn de batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in op de een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang van 25. De O2 bezit een gemiddeld naar stevig karakter, wat uitstekend past bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride is precies enigszins harder. De grote verschil tussendoor het 2 matrassen schijnt dat op de hybride een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
Het kleinste maat van het Het Emma merk O2 bed kost €439 en ook het grootste maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het tarieven vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij mag zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Twijfelaar Kinderbed

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Net zoals ieder stoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn bed een sterke stank kun bezitten?

Klopt, als je nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, ligt datgene erg normaal. De geur staat onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, verdampt die geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby op de toelaten rusten. Derhalve maakt u geen bekommeringen aangaande het lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Twijfelaar Kinderbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️