Twijfelaar Bed Compleet 🔴 3 OPVALLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Twijfelaar Bed Compleet:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Twijfelaar Bed Compleet

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Twijfelaar Bed Compleet: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Twijfelaar Bed Compleet

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Twijfelaar Bed Compleet

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Twijfelaar Bed Compleet Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekentje om te reinigen, is de deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus de prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kunnen het warmte van de bed wezen gereguleerd. De machine dient naast het bed te worden geplaatst plus kan met een afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in op het twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n middelmatig tot ferm eigenschap, dat prima geschikt is bij kant en achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussenin de twee bedden is dat aan het hybride een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De minste maat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs €439 en de grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanuit €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Twijfelaar Bed Compleet

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die last heeft door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke punten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt dat erg normaal. Het stank is onschadelijk en als je de bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt deze stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby op de laten dutten. Daarom maak je u geen bekommeringen aangaande deze geur uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Twijfelaar Bed Compleet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️