Tweedehands Kledingkast Gratis ✔️ 14 SIMPELE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tweedehands Kledingkast Gratis:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Tweedehands Kledingkast Gratis

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Tweedehands Kledingkast Gratis: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Tweedehands Kledingkast Gratis

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Tweedehands Kledingkast Gratis

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Tweedehands Kledingkast Gratis Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn om het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen de warmte vanuit het bed wezen beheerd. De toestel moet naast de het bed te zijn opgesteld en ook kan met één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bevinden het accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten van de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. We focussen in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n diktegraad van 25. De O2 bezit ’n middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen goed past voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje steviger. De grote afwijking tussenin het 2 matrassen is het feit dat op de gemengde een pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
De kleinere afmeting vanaf het Emma O2 materas bedraagt 439 en ook de grote maat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als u kunt aanschouwen, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Tweedehands Kledingkast Gratis

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat weer woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als softer (maar toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke stank kan bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt datgene heel normaal. Het stank staat onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat doorluchten, verdwijnt dat geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby op toelaten dutten. Daarom maak jij geen enkele bekommeringen betreffende het geur van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Tweedehands Kledingkast Gratis

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️