Twee Persoons Bedden ᐅ 8 VERBAZENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Twee Persoons Bedden:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Twee Persoons Bedden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Twee Persoons Bedden: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Twee Persoons Bedden

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Twee Persoons Bedden

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Twee Persoons Bedden Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te wassen, blijkt het deken te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en het prijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool kan het temperatuur vanuit het bedje worden gereguleerd. De toestel dient vlakbij de bedden om te wezen geplaatst en mogen via een afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bevinden de energiecellen geen standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse matrassen. We focussen in de een tweetal populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig naar ferm aard, dat goed geschikt is voor zijde en rugslapers.

Het hybrid schijnt juist enigszins harder. Het grote verschil tussenin de 2 materassen is dat aan het hybrid een pocketvering niveau blijkt toegepast.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en het grootst maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het kosten van €899 t/m 2.039 euro. Net als u kunt bekijken, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Twee Persoons Bedden

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Net als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterk aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een intense geur kun hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-bed een geur bezit, ligt dat erg gewoon. De stank ligt onschadelijk en als jij hetzij matras twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdampt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby op het toestaan dutten. Dus maakt je niet bekommeringen over deze lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Twee Persoons Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️