Topper Molton 🔴 6 SNELLE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Molton:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Topper Molton

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper Molton: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Topper Molton

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Topper Molton

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Topper Molton Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is te het dekentje om te schoonmaken, blijkt het deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook het kosten begint bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan de warmtegraad vanuit de bed wezen beheerd. De apparaat moet vlakbij de bedden om te worden geplaatst en ook kan via 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende materassen. We concentreren in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één gemiddeld tot vast aard, wat prima aansluit bij zijde en ook achterkant slapers.

De gemengde schijnt precies enigszins steviger. Het grootste afwijking tussenin de een tweetal matrassen blijkt het feit dat op de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt toegepast.
De kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de kosten van 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Molton

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukpunten (meestal indien een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterke aspecten. Foam opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een intense lucht mag hebben?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene erg gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en wanneer u het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, vervaagt dat geur. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de te dutten. Derhalve maakt u geen enkele zorgen betreffende deze stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Topper Molton

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️