Topper Matras Jysk 🔴 7 MAKKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Matras Jysk:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Topper Matras Jysk

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topper Matras Jysk: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Topper Matras Jysk

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Topper Matras Jysk

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topper Matras Jysk Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekentje te wassen, is het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 plus de kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kan de warmte vanuit het bed zijn geregeld. Het toestel dient naast de bedden om te wezen geplaatst plus mag met een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bevinden het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. We focussen in de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar vast eigenschap, wat goed past voor zijde en rugzijde slapers.

Het gemengde is net een beetje harder. Het grootste onderscheid tussen de een tweetal materassen is dat op het gemengde ’n pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De kleinere maat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens het grote maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan het prijzen vanuit 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Matras Jysk

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterk kanten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, als jouw recente Emma-bed een lucht heeft, staat datgene heel gebruikelijk. Het stank ligt onschadelijk en wanneer u het matras 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op te slapen. Derhalve maak je je geen bezorgdheden over de lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Topper Matras Jysk

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️