Topper Matras 200×220 🔴 3 VERBORGEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Matras 200×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Topper Matras 200x220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topper Matras 200×220: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Topper Matras 200×220

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Topper Matras 200x220

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Topper Matras 200×220 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen het warmte vanuit het bedden zijn gereguleerd. De toestel hoort vlakbij het slaapplek te wezen opgesteld plus mogen met één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaard ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij concentreren in op de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben één omvang vanaf 25. De O2 heeft ’n medium tot ferm aard, dat goed geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

De hybrid is juist iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin de twee materassen schijnt het feit dat bij het hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en de grote formaat €1.069. de Emma Hybrid matras vangen aan de prijzen van 899 tot en met 2039 euro. Zoals jij mag zien, bewegen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Matras 200×220

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook vulling en interne veren ieder unique krachtige kanten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel nat klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn matras een sterke lucht kun ervaren?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur heeft, is dat heel normaal. Het stank staat onschadelijk en als jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdampt die geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby op de laten dutten. Derhalve maak je je geen enkele zorgen aangaande deze stank uit je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Topper Matras 200×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️