Topper Lidl 🔴 13 OPVALLENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Lidl:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Topper Lidl

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper Lidl: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Topper Lidl

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Topper Lidl

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topper Lidl Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is om het dekbed te wassen, is de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanaf het bedje zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast de bed te wezen opgesteld plus mag via een afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit bevinden de accu’s geen standaard bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in op het twee favoriete bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten één diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit één medium naar stevig karakter, dat goed past voor zij en rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies een beetje harder. De grote onderscheid tussen het twee bedden blijkt het bij het hybrid één pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
Het minste maat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en de grote afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid matras beginnen de prijzen van 899 t/m 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Lidl

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat knusser wolkengevoel en dus als zachter (maar nog steeds vaster dan de Original) is gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht kan hebben?

Ja, als uw verse Emma-matras een stank bezit, is dat erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer jij hetzij matras tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby op om slapen. Dus maak jij geen enkele zorgen over de geur van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Topper Lidl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️