Topper Hoeslaken 200×200 ✔️ 12 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Hoeslaken 200×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Topper Hoeslaken 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper Hoeslaken 200×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Topper Hoeslaken 200×200

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Topper Hoeslaken 200x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Topper Hoeslaken 200×200 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument mag de warmte vanaf het bedje wezen geregeld. De toestel moet vlakbij het slaapplek te zijn neergezet en mogen met een afstandbediening zijn versteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse materassen. We concentreren in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben één omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n medium naar stevig eigenschap, hetgeen prima past voor zijde en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt juist iets harder. De grote verschil tussenin de een tweetal bedden schijnt het op het gemengde ’n pocketveer niveau is toegepast.
De minste maat van het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en tevens de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het kosten vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, bewegen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Hoeslaken 200×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Foam opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel vochtig klimaat woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht mag ervaren?

Klopt, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat dat zeer gebruikelijk. Het lucht ligt ongevaarlijk en als je hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, verdampt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel baby op laten slapen. Derhalve maakt u geen bezorgdheden over deze lucht uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Topper Hoeslaken 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️