Topper Beschermer ➡️ 13 SNELLE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Beschermer:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Topper Beschermer

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topper Beschermer: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Topper Beschermer

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Topper Beschermer

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topper Beschermer Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is de dekentje te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag het warmte vanaf de bedden wezen beheerd. Het machine dient vlakbij de slaapplek om te wezen neergezet en kan door middel van één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. De kosten van de tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende bedden. We focussen in de een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig tot vast karakter, dat uitstekend aansluit voor zijde en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje harder. Het grote onderscheid tussendoor het twee materassen is het op de gemengde één pocketveer laag schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en ook de grote maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 t/m €2.039. Net als je kan aanschouwen, bewegen de kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Beschermer

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique sterk punten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig milieu leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige lucht kun hebben?

Klopt, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat datgene erg normaal. De geur ligt onbedreigend en indien u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toelaten rusten. Daarom maakt jij geen bezorgdheden betreffende deze stank uit je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Topper Beschermer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️