Topper 220 X 240 ✔️ 4 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper 220 X 240:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Topper 220 X 240

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper 220 X 240: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Topper 220 X 240

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Topper 220 X 240

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Topper 220 X 240 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is te de dekentje te reinigen, is de dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen de warmte vanuit het bed worden beheerd. De apparaat dient naast de het slaapplek te zijn opgesteld plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bestaan de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We focussen in het twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide matrassen bezitten een diktegraad vanaf 25. De O2 heeft een middelmatig tot ferm eigenschap, wat goed aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grootste onderscheid tussen de een tweetal matrassen is het aan de hybrid een pocketveer niveau is geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootst maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten vanuit 899 tot 2039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, gaan de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper 220 X 240

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast om te een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke geur mag ervaren?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt datgene zeer gewoon. Het geur ligt onbedreigend en indien jij de matras 72 uur laat ventileren, vervaagt deze stank. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook erkend voor het doel baby op het om slapen. Daarom maak je jij geen enkele bekommeringen betreffende het lucht afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topper 220 X 240

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️