Topper 180×220 ☑️ 9 VERRASSENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper 180×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Topper 180x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topper 180×220: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Topper 180×220

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Topper 180x220

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topper 180×220 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is te het deken te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de prijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kan de warmtegraad vanuit de bedden zijn geregeld. De apparaat moet naast de het bed te zijn geplaatst en mogen met één afstandbediening zijn aangepast. Van dit bevinden het energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De kosten van de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse matrassen. Wij concentreren in de twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig aard, hetgeen uitstekend past bij zijde en rugzijde slapers.

De hybrid schijnt precies iets harder. Het grootste afwijking tussen de twee matrassen schijnt het bij het gemengde ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en de grootste formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op je kan aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper 180×220

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk krachtige punten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven zodoende wat extra steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een zeer vochtig milieu leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een beetje knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen matras een intense stank mag bezitten?

Klopt, indien jouw recente Emma-matras een geur ervaart, ligt het feit dat zeer normaal. De stank staat onbedreigend en als jij hetzij bed 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby’s op de toestaan slapen. Daarom maak je jij niet bekommeringen betreffende deze geur afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topper 180×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️