Topmatras 180×200 Traagschuim 🔴 5 BEWEZEN HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topmatras 180×200 Traagschuim:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Topmatras 180x200 Traagschuim

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topmatras 180×200 Traagschuim: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Topmatras 180×200 Traagschuim

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Topmatras 180x200 Traagschuim

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Topmatras 180×200 Traagschuim Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het deken te wassen, is de deken te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het prijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kunnen het warmtegraad van de bed zijn beheerd. De apparaat moet vlakbij de bedden om te wezen neergezet plus kan met 1 afstandsbediening zijn aangepast. Van dit zijn het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende materassen. Wij focussen in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig tot ferm aard, hetgeen prima aansluit voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de twee materassen is dat op de hybride ’n pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals u kan zien, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topmatras 180×200 Traagschuim

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net zoals elk materialen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een krachtige geur kun hebben?

Ja, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat het feit dat erg normaal. De geur staat onschadelijk en wanneer jij hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op het toelaten dutten. Dus maak je jij geen enkele zorgen betreffende deze stank afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Topmatras 180×200 Traagschuim

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️