Topdekmatras 180×200 Lidl ☑️ 3 SCHOKKENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topdekmatras 180×200 Lidl:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Topdekmatras 180x200 Lidl

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topdekmatras 180×200 Lidl: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Topdekmatras 180×200 Lidl

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Topdekmatras 180x200 Lidl

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topdekmatras 180×200 Lidl Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt het deken te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit het bed worden geregeld. De toestel hoort vlakbij de bed om te wezen opgesteld en kan met een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in het een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben één omvang van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, wat goed past voor zijde en ook rugslapers.

Het hybride blijkt juist een beetje steviger. De grote verschil tussen de 2 bedden is het feit dat aan het hybrid een pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het minste formaat van het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en de grootst afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven vanuit 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op je kan zien, bewegen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topdekmatras 180×200 Lidl

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterk kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense geur kun ervaren?

Inderdaad, indien uw recente Emma-matras een lucht ervaart, ligt dat erg normaal. Het geur staat onschadelijk en indien jij de slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, verdampt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de toelaten dutten. Dus maak jij niet bezorgdheden over het geur van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Topdekmatras 180×200 Lidl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️