Topdek Matras 120×200 ➡️ 7 ONTHULLENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topdek Matras 120×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Topdek Matras 120x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topdek Matras 120×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Topdek Matras 120×200

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Topdek Matras 120x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Topdek Matras 120×200 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar is om het deken om te reinigen, blijkt de dekbed te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus het kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan de warmte vanuit het bedje wezen beheerd. De toestel hoort naast de de bed te zijn opgesteld en mag via één afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We concentreren in het twee populairste matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 kent één medium tot vast aard, hetgeen uitstekend geschikt is bij zij en ook achterkant slapers.

Het gemengde is net iets harder. Het grote verschil tussen de 2 materassen is dat bij het hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere maat van het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grote formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen van 899 t/m 2039 euro. Net als u mag bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topdek Matras 120×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterke punten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kun hebben?

Klopt, wanneer je recente Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene zeer normaal. Die geur ligt ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel baby’s op de te slapen. Dus maak jij niet bekommeringen over de stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Topdek Matras 120×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️