Tijk ✔️ 8 OPVALLENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tijk:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Tijk

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Tijk: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Tijk

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Tijk

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Tijk Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar is te het dekentje om te wassen, is het dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de prijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedden zijn geregeld. Het apparaat dient naast de bed om te wezen neergezet en kan met één afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse materassen. We zoomen in het 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen een diktegraad van 25. Het O2 bezit één middelmatig tot ferm karakter, wat uitstekend geschikt is voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussendoor de 2 bedden schijnt dat aan het hybrid een pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van de Het Emma O2 materas kost 439 en tevens het grote afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid materas starten het kosten vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kan zien, lopen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tijk

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg nat weer leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kun ervaren?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-bed een stank ervaart, is dat heel gewoon. De geur is onschadelijk en wanneer je hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt dat lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op de laten rusten. Dus maak u niet bezorgdheden betreffende deze stank afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tijk

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️