Tempur Original Kussensloop 🔴 8 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur Original Kussensloop:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Tempur Original Kussensloop

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Tempur Original Kussensloop: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Tempur Original Kussensloop

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Tempur Original Kussensloop

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Tempur Original Kussensloop Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het mogelijk is om het dekentje te wassen, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool kan de warmtegraad vanuit het bedden zijn gereguleerd. De toestel dient naast de de bedden om te wezen geplaatst en mag met een afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs van de temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei bedden hebben één dikte van 25 cm. Het O2 heeft ’n gemiddeld tot stevig karakter, dat prima past voor zij en achterkant slapers.

De gemengde is precies iets steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het 2 matrassen is het feit dat op de gemengde een pocketveer laag blijkt toegepast.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grote afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Net als je mag bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur Original Kussensloop

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren hun eigen krachtige punten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer vochtig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast voor om een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kan ervaren?

Ja, wanneer uw recente Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat zeer gewoon. Die geur ligt ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, verdwijnt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby op de laten dutten. Daarom maakt je niet bezorgdheden over de geur afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tempur Original Kussensloop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️